Cautare

2324 de rezultate pentru "pacurar ioan" (2.93 secunde)
Florentin Puscoiu este acuzat ca l-a ucis pe preotul de la Biserica "Sfantul Ioan Botezatorul" din Focsani, el fiind prins de politisti in apartamentul sau din municipiu.
Seful PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a anuntat ieri deschiderea unei linii telefonice gratuite, la care cetatenii au ocazia sa discute problemele care ii framanta cu candidatii partidului de guvernamant. La telefon a fost ieri de serviciu Dan Ioan Popescu, care a discutat peste doua ore cu alegatorii.
in plus, Petre Berinde a fost obligat sa sponsorizeze cu produse din carne sau cu mese de protocol multi sefi din Inspectoratul Judetean de Politie, indeosebi pe comisarul sef Ioan Dohotaru, actualul sef al Politiei judiciare a PNA la Satu Mare.
Exemplu urmat indeaproape si de carasenii Ioan Tundrea, Ion Spanu si Radu Serban, fireste la ei in judet. ... Ioan Munteanu a participat la inaugurarea unui centru comunal de servicii sociale pentru persoanele defavorizate, investitie realizata cu fonduri guvernamentale in valoare de 4 miliarde de lei.
Din Comisia pentru statut, alcatuita din 13 persoane, fac parte, intre altii, vicepresedintii PD Vasile Blaga, Ioan Oltean, Radu Berceanu, Cezar Preda si Ioan Onisei, precum si deputatii Augustin Zegrean si Daniel Buda.
Mai sunt Mihai Tanasescu, Titus Corlatean, Ioan Mircea Pascu si multe alte nume care formeaza cu totii o echipa de profesionisti.
Certificatele le-au fost inminate senatorilor Szabó Károly si Sever ster, precum si deputatilor Mihaela Rusu, Ioan Mircea Pascu, Varga Attila, Erdei D.
Presedintele nu se supune algoritmului Pe de alta parte, senatorul PSD Doru Ioan Taracila a afirmat ca, in cele patru legislaturi, presedintele Senatului nu a fost inclus niciodata in algoritmul politic.
Nici Dan Ioan Popescu nu este de acord Presedintele PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a sustinut si el ca nu este de acord cu decizia politica de gratiere a lui Miron Cozma.
Premierul interimar Eugen Bejinariu, ministrii Ioan Mircea Pascu, Gheorghe Emacu, Serban Nicolae, Ionel Blanculescu si purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe, au tinut sa multumeasca presei acreditate la Guvern, la sfarsitul sedintei de ieri, oferindu-le o cupa cu sampanie.
a fost zdrobita, sacrificata prin numirea unui prefect UDMR in acest judet“, a explicat presedintele PNL Covasna, Ioan Balan. ... Balan sta cu sula-n coasta lui Tariceanu Liderul PNL Covasna, Ioan Balan, a renuntat la ideea de a demisiona din functie, asa cum anuntase la mijlocul saptamanii trecute.
Mai mult, Vanghelie i-a luat deschis apararea lui Dan Ioan Popescu (a carui ramanere in fruntea Organizatiei PSD Bucuresti o sustine fara rezerve) dar a desfiintat actualul Birou de Coodonare (impus in vara de Nastase), despre care nu numai ca a afirmat ca "nu este format din oamenii cei mai potriviti si reprezentativi” dar l-a mai si acuzat ca a dus de rapa partidul.
Cel mai important motiv al migrarii acestuia pare sa fie insa disensiunile de la nivelul organizatiei judetene din Calarasi, dar mai ales “discutiile nepartinice“ cu Doru Ioan Taracila.
Sondaje si la PSD ßi candidatul PSD pentru functia de primar general al Capitalei va fi ales, prin vot secret, dintre primii clasati in sondaj de catre membrii Biroului Executiv municipal, intr-o sedinta care va avea loc luni, a declarat presedintele PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu.
Semnatarii denuntului sunt Antonie Iorgovan, Ion Solcanu, Otilian Neagoe, Serban Nicolae, Doru Ioan Taracila, Ioan Moraru.
Echipa de tineri Despre garnitura de tineri actualul lider al partidului a spus ca va include o serie de “oameni de la nivel local“, facand trimitere in special la liderul PSD Cluj, Ioan Rus.
O a doua candidatura ar putea veni din partea lui Ioan Rus, pe care chiar presedintele Adrian Nastase l-a invitat sambata sa participe la confruntare.
Dan Ioan Popescu, liderul organizatiei PSD Bucuresti, a precizat ieri, intr-o conferinta de presa, ca studiul a fost realizat la nivelul Capitalei in perioada 22-24 februarie pe un esantion de 987 de subiecti.
Chiar daca Ion Iliescu s-a aratat evaziv in ultimele zile privind candidatura sa, Dan Ioan Popescu a parut, inainte de inceperea Congresului, foarte sigur ca organizatia sa nu va fi tratata cu refuz de fondatorul PSD.
Dan Ioan Popescu, liderul organizatiei, l-a infierat pe Mircea Geoana pentru esecul electoral al partidului in Capitala. ... Primul care l-a criticat pe Geoana a fost Dan Ioan Popescu.
google-analytics.com